menneskejagt

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Alfred Hitchcock med skuespillerne Harry Seymour, Jack Daly, Edward Binns, Maudie Prickett fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Det er ikke få mennesker, der har set denne enestående Hitchcock-klassiker! Hvem husker f.eks. ikke den berømte forfølgelsesjagt med flyveren gennem hvedemarken? Og hvem holdt ikke vejret af spænding da Cary Grant blev jagtet af brutale mordere? Historien om den hæderlige forretningsmand, der ved en fejltagelse anses som værende spion og jages tværs over USA er førsteklasses krimiunderholdning. Spændende til smertegrænsen og alligevel med den fornødne humor. Den, der ikke kender denne klassiker, er gået glip af meget!

menneskejagt

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Eventyr
Originaltitel menneskejagt
Instruktør Alfred Hitchcock
Udgivelsesår 1959
Tags Spy, regeringen agent(government agent), mordet(assasination), fejl identitet(mistaken identity), mordet(assassination), reklame(advertising), på den køre(on the run), diffus(fugitive), spionage(espionage), Mount Rushmore nationale Memorial(mount rushmore national memorial), indrammet(framed)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film