88 Minutes

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Jon Avnet med skuespillerne Ben McKenzie, Stephen Moyer, Leah Cairns, Brendan Fletcher fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Pacino spiller rollen som en professor, der også arbejder som retspsykiater hos FBI. Da han modtager en dødstrussel med besked om, at han kun har 88 minutter tilbage af sit liv, bruger han, under enormt tidspres, al sin kunnen og erfaring samt udelukkelsesmetoden til at finde frem til afsenderen. De mistænkte omfatter en utilfreds studerende, en tidligere elskerinde og en seriemorder.

88 Minutes

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel 88 Minutes
Instruktør Jon Avnet
Udgivelsesår 2007
Tags FBI, seriel Killer(serial killer), professor, foredrag(lecture), damer' mand(ladies' man), medicinsk eksaminator(medical examiner)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film