I Kill Giants

Er en Fantasy, Thriller, Drama film instrueret af Anders Walter med skuespillerne Jennifer Ehle, Sydney Wade, Art Parkinson, Imogen Poots fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Fantasy-filmen 'I Kill Giants' af den danske instruktør Anders Walter og med Zoe Saldana. 'I Kill Giants' følger den utilpassede pige Barbara, der slås med både kæmper og monstre - i sin egen verden, i hvert fald. Den indre og ydre virkelighed smeltes sammen for den nørdede pige, som både mobbes i skolen og har det svært derhjemme, og derfor forsvinder længere og længere ind i hendes Dungeons & Dragons-fantasier. Filmen er baseret på tegneserien af samme navn, og er danske Anders Walters spillefilmsdebut efter hans Oscar-vindende kortfilm 'Helium' i 2013. Harry Potter-instruktør Chris Columbus har produceret filmen sammen med bl.a. danske Kim Magnusson.

I Kill Giants

Detaljer

Genre Fantasy, Thriller, Drama
Originaltitel I Kill Giants
Instruktør Anders Walter
Udgivelsesår 2018
Tags teenage Pige(teenage girl), Monster, baseret på Comic(based on comic), psykologiske(psychological), fantasi(imagination), baseret på grafisk roman(based on graphic novel)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere