det skete på møllegården

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Hugo Herrestrup, Ove Rud, Hans W. Petersen, Bertel Lauring fra 1960

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

En dag dukker en ung mand uventet op i den lille by, og det rygtes hurtigt, at han har arvet en kutter og et lille hus af sin onkel. Martin Poulsen er ganske vist ikke fisker, men han beslutter sig for at blive det. Han finder en god hjælper, Mikkel, som har fisket i mange år, og hans nevø, Anders, der har et godt øje til Marie fra Møllegården. Martin træffer en dag den ældste pige på gården, Anna, og forelsker sig hurtigt i hende. Det og hans interesse for fiskeri, bliver en streg i regningen, for det lille samfunds største kutterejer, der hidtil har været betragtet som en lille konge?

det skete på møllegården

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel det skete på møllegården
Instruktør Alice O'Fredericks, Robert Saaskin
Udgivelsesår 1960
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere