edukators, the

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Hans Weingartner med skuespillerne Bernhard Bettermann, Oliver Bröcker, Hanns Zischler, Julia Jentsch fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter at Jule kom til at lave buler i en luksus-limousine tilhørende den stenrige forretningsmand Hardenberg, er hun i bundløs gæld. Hun må flytte ind hos kæresten Jan og hans kammerat Peter. Her snubler hun over de to unge mænds hemmelige identitet. De er ”The Edukators” – aktivistgruppen der bryder ind og hærger rige menneskers overdådige hjem. Men det giver Jule en kærkommen mulighed for at tage hævn. Desværre løber indbruddet hos hr. Hardenberg af sporet, da deres ”vært” kommer hjem før beregnet. Med Hardenberg som gidsel søger de tilflugt i en øde bjerghytte. Her opdager de, at han har en fortid som en af 68'er oprørets militante ledere. En ægte revolutionær med blod på hænderne. Som de ved skæbnens blodige ironi nu er nødt til at lukke munden på.

edukators, the

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel edukators, the
Instruktør Hans Weingartner
Udgivelsesår 2004
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), forholdet(relationship), kæreste(girlfriend), gæld(debt), revolution, løsepenge(ransom), venner(friends), kriminalitet(crime), kæreste(boyfriend), gidsel(hostage), Mansion, indbrud(burglary), politiske(political), smidt ud(evicted), meddelelser(messages)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film