fire down below

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Félix Enríquez Alcalá med skuespillerne Mark Collie, Harry Dean Stanton, Stephen Lang, Richard Masur fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Jack Taggart arbejder for EPA - Federal Enviromental Protection Agency. En kollega myrdes brutalt. Jack tager til det sydlige Kentucky for at efterforske sagen, der viser sig at være mere indviklet end forventet. I områdets efterladte mineskakter har nogen dumpet ekstremt giftigt affald. Flere og flere af indbyggerne bliver syge. Det er en tidsindstillet kemisk bombe. Jack må arbejde undercover som tømrer for at komme ind på livet af de skræmte indbyggere. Men deres tavshed gør det ikke let at finde frem til de skyldige. Men så møder han Sarah, en lokal udstødt, som viser sig at vide langt mere, end hun umiddelbart giver udtryk for. Nu er det hele op til Jack - at finde morderen og forhindre en miljøkatastrofe.

fire down below

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel fire down below
Instruktør Félix Enríquez Alcalá
Udgivelsesår 1997
Tags kirke(church), Sheriff, giftige affald(toxic waste)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film