Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Er en Action, Fantasy, Gyser film instrueret af Timur Bekmambetov med skuespillerne Alan Tudyk, Marton Csokas, Teri Wyble, Alex Lombard fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I en alder af ni ser Abraham Lincoln sin mor blive dræbt af en vampyr, Jack Barts. Nogle år senere, da han er blevet USA's 16. præsident, slutter Lincolns gamle venner sig til ham i et sidste forsøg på at redde ikke blot unionen, men også menneskehedens fremtid.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Gyser
Originaltitel Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Instruktør Timur Bekmambetov
Udgivelsesår 2012
Tags damp lokomotiv(steam locomotive), U.S. formand(u.s. president), amerikansk civile krig(american civil war), 19. århundrede(19th century), vampyr(vampire), Abraham Lincoln
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film