adams ribben

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af George Cukor med skuespillerne Will Wright, Kenner G. Kemp, Katharine Hepburn, Will Stanton fra 1949

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Viceadvokat Adam Bonner elsker sin kone Amanda, men har ikke meget tilovers for forsvareren i en sentationel mordsag - men hans modstander i retssalen er tilfældigvis Amanda, der også er advokat. Sagen handler om en kvinde, der er anklaget for at have skudt sin utro ægtemand, og det bliver en feministisk mærkesag for Amanda.

adams ribben

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel adams ribben
Instruktør George Cukor
Udgivelsesår 1949
Tags ægteskab(marriage), kone mand forholdet(wife husband relationship), advokat(lawyer), sang(singing), 1940s, retssalen(courtroom), advokat(attorney), anklager(prosecutor), grapefrugt(grapefruit), Subway Station, AFI, krokodille tårer(crocodile tears)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film