Taxi 5

Er en Action, Komedie film instrueret af Franck Gastambide med skuespillerne Soprano, Edouard Montoute, Bernard Farcy, Franck Gastambide fra 2018

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Sylvain Marot er en fremadstormende parisisk strømer og biljagternes mester, der mod sin vilje overflyttes til lokalpolitiet i Marseilles. Den tidligere politimester Gibert, der nu er blevet byens borgmester og ligger historisk lavt i meningsmålingerne, beder ham om at stoppe den forfærdelige italienske bande, som røver juvelerforretninger ogflygter takket være deres hurtige Ferrari. For at det kan lykkes, er Marot nødt til at alliere sig med Eddy Maklouf, den famøse Daniels nevø – og Marseilles værste uber-chauffør. Han er nemlig den eneste, der kan skaffe den legendariske hvide taxi.

Taxi 5

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel Taxi 5
Instruktør Franck Gastambide
Udgivelsesår 2018
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere