the unborn

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af David S. Goyer med skuespillerne Jane Alexander, Gary Oldman, Cam Gigandet, James Remar fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Casey Bell har aldrig forstået, hvorfor moderen forlod hende som barn, men hun kommer en forklaring nærmere, da mærkværdige ting begynder at ske. Et spøgelse begynder at hjemsøge hende med drabelige konsekvenser, og de skræmmende hændelser får hende til at søge hjælp hos den spirituelle rådgiver Sendak . Sammen afdækker Casey og Sendak oprindelsen til hendes families forbandelse, og eneste chance for overlevelse er at lukke døren mellem vores verden og det hinsidige. The Unborn er en gyser om døde sjæle inficeret af en så frygtelig ondskab, at de nægtes adgang til himlen og dømmes til at vandre hvileløst rundt i al evighed.

the unborn

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel the unborn
Instruktør David S. Goyer
Udgivelsesår 2008
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere