Traitors

Er en Drama film instrueret af Sean Gullette med skuespillerne Driss Roukhe, Nadia Niazi, Morjana Alaoui, Soufia Issami fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Malika er sangerinde i punkbandet Traitors. Hun bor i Marokko og har to store problemer: Hendes familie har brug for penge for ikke at blive sat på gaden, og hendes band har brug for penge til at finansiere studietid til indspilningen af en demo. For at klare dette beslutter Malika sig for at smugle narko for en narkohandler. Hun møder nu en anden ung kvinde i en endnu farligere situation, og sammen må de handle klogt for både at overleve og få de penge, de skal bruge. Traitors er instrueret af Sean Gullette, som fik sit gennembrud, da han skrev manus sammen med vennen Darren Aronofsky til filmen Pi, som han også spillede hovedrollen i. Hans spillefilmdebut er en spændende og energisk historie om en fantastisk smart, stædig og slagfærdig punkpige i Marokko.

Traitors

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Traitors
Instruktør Sean Gullette
Udgivelsesår 2015
Tags Marokko(morocco), stof Mule(drug mule), punk band
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere