prisoners of the sun

Er en Action, Gyser, Eventyr film instrueret af Roger Christian med skuespillerne Carmen Chaplin, Michael Higgs, John Rhys-Davies, Joss Ackland fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

En storm i ørkenen giver adgang til en ukendt egyptisk pyramide, der har ligget begravet i sandet i over 5000 år. Denne opsigtsvækkende opdagelse fejres af et hold af arkæologer. Glæden bliver dog kort. Stormen har også givet liv til ældgamle kræfter, der nu truer menneskeheden. Jordens undergang varsles af de gamle egyptiske guder, nedtællingen står for døren og menneskeheden går sin afgørende skæbne i møde.

prisoners of the sun

Detaljer

Genre Action, Gyser, Eventyr
Originaltitel prisoners of the sun
Instruktør Roger Christian
Udgivelsesår 2013
Tags skæbne(destiny), nøgle(key), Egypten(egypt), ørken(desert), gamle astronaut(ancient astronaut), Farao(pharaoh), arkæologiske ekspedition(archaeological expedition), pyramiderne(pyramids)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film