Level Up

Er en Thriller film instrueret af Adam Randall med skuespillerne Manpreet Bachu, Rina Takasaki, Christina Wolfe, Leila Mimmack fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Matt og Anna er et typisk ungt par. Anna har en lys karriere som advokat, mens den computerspilsbesatte Matt er lidt fortabt. Efter en fejlslagen date kidnapper maskerede mænd Anna. Vor modstræbende helt, Matt, modtager en mobiltelefon og en pakke og skal nu følge instrukserne og levere pakken til den hemmelighedsfulde Dmitri. Lykkes det ikke, eller søger han hjælp, dræber de Anna. I løbet af en nervepirrende intens dag må Matt finde vej gennem London, mens en hel række truende karakterer og uforudsigelige situationer presser ham til det yderste.

Level Up

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Level Up
Instruktør Adam Randall
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere