my fellow americans

Er en Komedie, Drama, Eventyr film instrueret af Peter Segal med skuespillerne Jack Kehler, Jack Lemmon, John O'Leary, Wilford Brimley fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Russel P. Kramer og Matt Douglas, to tidligere præsidenter fra hver deres ende af det politiske spektrum, bliver modvilligt allierede, da de bliver målet for en konspirator i præsident Haney-administrationen. De to tidligere præsidenter indser, at de har en fjende inden for regeringen og sætter sig sammen for at finde beviser, der vil rense deres navne.

my fellow americans

Detaljer

Genre Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel my fellow americans
Instruktør Peter Segal
Udgivelsesår 1996
Tags U.S. formand(u.s. president), fare(danger), hvid hus(white house), nationale sikkerhed agenturet(national security agency), Zobel(sable), reference til George Washington(reference to george washington), stævning(writ)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film