barbie og de lyserøde balletsko

Er en Familie , Animation film instrueret af Owen Hurley med skuespillerne Kyle Rideout, Bill Mondy, Brett Dier, Ali Liebert fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Dans til et magisk eventyr med Barbie i rollen som Kristyn, en balletdanserinde med store drømme! Da Kristyn prøver et par glitrende, lyserøde sko, hvirvles hun og veninden Hailey ind i en fantastisk balletverden. Her finder Kristyn ud af, at hun må danse i sine favoritballetter for at besejre den onde snedronning.

barbie og de lyserøde balletsko

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel barbie og de lyserøde balletsko
Instruktør Owen Hurley
Udgivelsesår 2013
Tags Barbie, Prins(prince), prinsesse(princess), bedste ven(best friend), baseret på legetøj(based on toy), ballet, Kærlighed trekant(love triangle), talent, talentspejder(talent-scout), en anden dimension(another dimension), kostume(costume), superskurk(supervillain), Svane søen(swan lake), Magic sko(magic shoes)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film