The Darjeeling Limited

Er en Komedie, Drama, Eventyr film instrueret af Wes Anderson med skuespillerne Wallace Wolodarsky, Waris Ahluwalia, Angelica Huston, Adrien Brody fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Brødrene Francis, Peter og Jack har ikke haft kontakt længe. For at komme tættere på hinanden beslutter de at tage en lang togtur gennem Indien, så de rigtig kan opleve verden sammen. Det bliver en tur fuld af overraskelser og uheld, men også en tur der danner grundbund for et fornyet og forbedret forhold mellem de tre meget forskellige søskende.

The Darjeeling Limited

Detaljer

Genre Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel The Darjeeling Limited (HD)
Instruktør Wes Anderson
Udgivelsesår 2007
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), Healing, toget omstilling(train attendant), drikke sirup(drinking syrup), Steward, katarsis(catharsis)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film