Three Amigos!

Er en Action, Western, Komedie film instrueret af John Landis med skuespillerne Jon Lovitz, Phil Hartman, Alfonso Arau, Tony Plana fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da en lille mexicansk landsby bliver terroriseret af en berygtet bandit, tilkalder en desperat señorita de eneste helte hun kender: De legendariske Three Amigos! Men disse cowboys, der af alle kendes som frygtløse frihedskæmpere, er i virkeligheden kun filmstjerner, og de eneste slagsmål de har vundet, har foregået i et filmstudie! Men da banditterne angriber, opdager \"heltene\" at skurkene og deres kugler er alt for ægte! Nu må trioen prøve at redde landsbyen og blive sande helte eller i skam lægge deres sporer på hylden for altid!

Three Amigos!

Detaljer

Genre Action, Western, Komedie
Originaltitel !Three Amigos!
Instruktør John Landis
Udgivelsesår 1986
Tags Mexico, United stater-mexico barriere(united states–mexico barrier), Village, spoof, Hero, skuespiller(actor), vestlige Hero(western hero), forvirring(confusion), vestlige band(western band)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film