Arachnophobia

Er en Science fiction, Komedie, Gyser film instrueret af Frank Marshall med skuespillerne Brandy Norwood, Harley Jane Kozak, Marlene Katz, Julian Sands fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En stresset læge forlader storbyen og slår sig ned på landet i et malerisk idyl. Men samtidig er der en anden nyankommen til byen, et stort, låddent kryb med otte ben, som slår sig ned i familiens lade, og kort tid herefter bliver den lille by rystet af en række dødsfald.

Arachnophobia

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Gyser
Originaltitel Arachnophobia
Instruktør Frank Marshall
Udgivelsesår 1990
Tags dyr horror(animal horror), Exterminator, lille by(small town), væsen funktion(creature feature), dyr angreb(animal attack), edderkopper(spiders), edderkop bid(spider bite), edderkop dronning(spider queen), Araknofobi(arachnophobia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film