Den gode dinosaur

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Peter Sohn med skuespillerne Anna Paquin, Marcus Scribner, Mandy Freund, Calum Grant fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
149 kr Altid Se nu
- Engelsk
149 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Den 16. film fra Pixar udspiller sig i en alternativ fortid, hvor Jordens dinosaurer ikke blev udryddet af et gigantisk meteornedslag. I stedet lever de store øgler side om side med menneskene. Apatosaurusungen Arlo bliver forældreløs, da han mister sin familie i en flodbølge. I forsøget på at finde hjem møder Arlo menneskeungen Tot. Venskabet med den vilde, primitive dreng er med til at modne den frygtsomme dinosaurus.

Den gode dinosaur

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel The Good Dinosaur
Instruktør Peter Sohn
Udgivelsesår 2015
Tags familie(family), Pixar, frygt(fear), venner(friends), animation, natur(nature), Storm, dinosaur, rejse(journey), Tyrannosaurus Rex, menneskelige(human), suppleant historie(alternate history)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film