vile

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Taylor Sheridan med skuespillerne Akeem Smith, McKenzie Westmore, Kieron Elliott, Rob Kirkland fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ni mennesker bliver bortført og spærret inde i et hus. De har alle fået implanteret en anordning bag på deres kranier, som kan indsamle de kemikalier, kroppen producerer, når den er i ekstreme smerter. Frygt er forventelig, tortur en nødvendighed, men deres deltagelse er aldeles ufrivillig.

vile

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel vile
Instruktør Taylor Sheridan
Udgivelsesår 2011
Tags stof forhandler(drug dealer), blaffer(hitchhiker), tortur(torture), sadisme(sadism), morfin(morphine), brutalitet(brutality), brændt af kogende vand(burned by boiling water), penis rippet off(penis ripped off)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere