bye bye blue bird

Er en Komedie, Drama film instrueret af Katrin Ottarsdóttir med skuespillerne Hildigunn Eyðfinsdóttir, Sigri Mitra Gaïni, Elin K. Mouritsen, Peter Hesse Overgaard fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Himmel og hav, dystre, stejle, nøgne klipper. Lange grønne kurver og dale. Svimlende afgrunde. Ren jomfruelig skønhed. Det er til denne storslåede natur, de to veninder Ranva og Barba vender tilbage efter flere års selvvalgt eksil. Det egentlige formål med besøget er dog at få ryddet op i deres uafklarede familiære forhold. Men deres attituder, stærke sminke og provokerende påklædning gør dem til skrap kost for det lille ø-samfund. Men så møder de Runi - den tavse, stolte fisker. Skønt de af fremtoning er forskellige som nat og dag, er de åndsfæller, fremmede i eget land. I hans gamle Ford Granada komplet med zebrabetræk og krokodille i bagruden, starter de en betagende odyssé på kryds og tværs af de Nordatlantiske øer. En rejse som måske leder dem frem til noget, de ikke engang ved, de leder efter.

bye bye blue bird

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel bye bye blue bird
Instruktør Katrin Ottarsdóttir
Udgivelsesår 1999
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere