Resident Evil: Afterlife

Er en Action, Gyser, Eventyr film instrueret af Paul W.S. Anderson med skuespillerne Spencer Locke, Shawn Roberts, Sienna Guillory, Ray Olubowale fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Efter Alice og hendes klonhær har stormet Umbrella Corporations hovedkvarter i Tokyo, besidder hun ikke længere sine overmenneskelige kræfter. Til gengæld finder hun et fly, der kan bringe hende til det forjættede Arcadia, hvor T-virusen siges ikke at have bidt sig fast. Men det har den, og derfor må turen gå videre til et hærget L.A., hvor ganske få overlevende holder stand mod zombierne.

Resident Evil: Afterlife

Detaljer

Genre Action, Gyser, Eventyr
Originaltitel Resident Evil: Afterlife
Instruktør Paul W.S. Anderson
Udgivelsesår 2010
Tags Dystopia, duringcreditsstinger, zombier(zombies), 3D, Undead, efter apocalypse(post-apocalypse), onde Corporation(evil corporation), Biohazard, baseret på video spil(based on video game), bopæl onde(resident evil), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film