Save The Last Dance

Er en Romantik, Musik, Drama film instrueret af Thomas Carter med skuespillerne Jerod Howard, Fredro Starr, Bianca Lawson, Sean Patrick Thomas fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Efter at hendes mor er blevet dræbt i et færdselsuheld, opgiver Sara sin drøm om at bliver balletdanser og flytter til Chicago for at bo hos sin far. Som eneste hvide pige havner hun smack midt i et af de hårdeste ghetto-områder, hvor drive-bys og kropsvisiteringer hører til dagens orden.

Save The Last Dance

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Drama
Originaltitel Save the Last Dance
Instruktør Thomas Carter
Udgivelsesår 2001
Tags musikalske(musical), tab af mor(loss of mother), ballet, Chicago, mor datter forholdet(mother daughter relationship), ballet danser(ballet dancer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film