American Pie 2

Er en Romantik, Komedie film instrueret af J.B. Rogers med skuespillerne Sarah Laine, Luke Edwards, Nigel Gibbs, Chris Klein fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Oz, Jim, Stifler og den anden fra den første film er tilbage, banden har netop afsluttet sit første år på college, og fejre det med en rigtig sommerferie. Sammen har de faste en fantastisk strand på en udvej, og en lang sommer fuld af fest, svømning og forhåbentlig piger venter.

American Pie 2

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel American Pie 2
Instruktør J.B. Rogers
Udgivelsesår 2001
Tags Køn(sex), part(party), sommer(summer), gruppe af venner(group of friends), Køn komedie(sex comedy), Beach hus(beach house), Tantra, fejl for en særlige uddannelse studerende(mistaken for a special education student), superlim(superglue), fanget at have Køn(caught having sex), brutto ud humor(gross out humor), brutto ud komedie(gross out comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film