Vildmark

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Pål Øie med skuespillerne Bjørn Floberg, Sampda Sharma, Marko Iversen Kanic, Eva Röse fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En flok unge mennesker med hang til friluftslivet og deres leder begiver sig ud i den smukke norske natur. Her finder de liget af en ung kvinde, der tilsyneladende er druknet i en sø, og pludselig udvikler en fornøjelig udflugt sig til en rædselsvækkende oplevelse, og de unge indser hurtigt, at de er tvunget til at kæmpe for deres liv.

Vildmark

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Eventyr
Originaltitel Villmark
Instruktør Pål Øie
Udgivelsesår 2003
Tags ørkenen(wilderness), kabine(cabin), shotgun, tysk(german), Cult film, norsk(norwegian), tv besætning(tv crew), døde kroppen i vand(dead body in water)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere