en fattig mands historie

Er en Drama film instrueret af Ettore Scola med skuespillerne Isabella Ferrari, Rolando Ravello, Renato De Carmine, Alberto Sordi fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De to naboer, den unge Vincenzo og den ældre hr. Bartoloni, er godt trætte af tilværelsen. Vincenzo er led og ked af, at han på trods af sin universitetsgrad ikke kan finde sig et arbejde, og hr. Bartoloni gider ikke længere sin kone, der engang var smuk og dejlig, men som nu bare er fed og fordrukken. En aften foreslår hr. Bartoloni at Vincenzo skaffer hans kone af vejen mod en pæn sum penge, og da fru Bartoloni senere findes død, vokser hr. Bartolonis desperation - pengene, han havde gemt, er væk, og i panik afslører han Vincenzo som morderen. Men den unge mand nægter, og politiet er også i tvivl.

en fattig mands historie

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel en fattig mands historie
Instruktør Ettore Scola
Udgivelsesår 1995
Tags sort komedie(black comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film