Verdens største løgnhals

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Terry Gilliam med skuespillerne Winston Dennis, Sting, Charles McKeown, Oliver Reed fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En fortælling, der foregår i 1700 tallet, hvor en europæisk by er blevet belejret af tyrkere. I et sønderbombet teater spiller en gruppe stykket "Baron Münchausen". Under forestillingen bliver de imidlertid afbrudt af en mand, der hævder at han er den virkelige baron. Herefter begynder personen at fortælle hvordan han vandt krigen. Hans historie begynder i sultanens palads, hvor sultanen lige har tabt et væddemål til Munchausen. Med hjælp fra sine fire venner stjæler baronen sultanens skat.

Verdens største løgnhals

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel The Adventures of Baron Munchausen
Instruktør Terry Gilliam
Udgivelsesår 1988
Tags Hot luft ballon(hot air balloon), Monster, krig(war), Baron, Månen(moon), historie fortæller(story telling), Europæiske(european), roman mytologi(roman mythology)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film