Beck: I stormens öga

Er en Drama film instrueret af Harald Hamrell med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt, Peter Haber, Måns Nathanaelson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Liget af en forbrændt kvinde bliver fundet i en tunnel i Sverige, og efterretningstjenesten Säpo mistænker Gunvald Larsson for at have forbindelser til mordet. Kvinden var eftersøgt via Interpol og medlem af en gruppe miljøaktivister med en lang række internationale terroraktioner bag sig. Gunvald Larsson forsøger at opspore kvindens mordere på egen hånd, men Säpo ånder ham i nakken. Også Martin Beck får besked på at anholde Larsson, og Becks loyalitet over for sin kollega sættes på en hård prøve. Samtidig opdager Beck, at miljøaktivisterne har planer om at slå til i Sverige. I samarbejde med Säpo må han forsøge at stoppe angrebet, før katastrofen rammer!

Beck: I stormens öga

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Beck - I stormens öga
Instruktør Harald Hamrell
Udgivelsesår 2009
Tags politiet undersøgelsen(police investigation), kriminalitet(crime)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere