skæve dage i thy

Er en Musik, Diverse, Dokumentar film instrueret af Kjeld Ammundsen med skuespillerne Leif Varmark, Kajs Camping, Kim Larsen, Leo Jespersgård fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

På en pløjemark ved Frøstrup i Thy iværksatte foreningen Det ny Samfund i 1970 en sommerlejr, som i løbet af to-tre måneder fik besøg af omkring 7.000 mennesker. Målet var at udforske alternative samværsformer for derigennem at finde frem til nye samfundsmodeller. I kølvandet på Thy-lejren fulgte 70'ernes eksplosion af livsstils-eksperimenter: Christiania, Projekt Hus og kollektiver spredt ud over landet. Det danske samfund var forandret for altid. Helt i projektets ånd er filmen optaget som en kollektiv improvisation. På lydsiden kommenterer Leif Varmark fra Det ny Samfund perspektiverne i de erfaringer, der blev høstet den sommer i Thy.

skæve dage i thy

Detaljer

Genre Musik, Diverse, Dokumentar
Originaltitel skæve dage i thy
Instruktør Kjeld Ammundsen, Dino Raymond Hansen, Teit Jørgensen, Finn Broby, Gregers Nielsen, Ebbe Preisler
Udgivelsesår 1971
Tags Danmark(denmark), unge folk(young people), Ungdom kultur(youth culture)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film