Marfa Girl

Er en Drama film instrueret af Larry Clark med skuespillerne Mercedes Maxwell, Drake Burnette, Tina Rodriguez, Indigo Rael fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Marfa, Texas, er en lille by nær den mexicanske grænse som ikke engang dem, der bor der, ville kunne finde på et kort. En af dem er den 16-årige Adam, der ligesom sin veninde Inez kun er interesseret i to ting: sex og at drive omkring uden andet formål end at ryge og drikke hvad som helst, der kan ryges og drikkes. Adam og Inez taler om sex i alle afskygninger, og lader det ikke blive ved snakken.

Marfa Girl

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Marfa Girl
Instruktør Larry Clark
Udgivelsesår 2012
Tags racisme(racism), kæreste(girlfriend), teenagere(teenagers), Texas, grænsen patrulje(border patrol), Cannabis, Hispanic, grænsen vagt(border guard), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film