The Lego Movie

Er en Action, Fantasy, Komedie film instrueret af Chris Miller med skuespillerne Chris Miller, Doug Nicholas, Liam Neeson, Craig Berry fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Efter at være blevet forvekslet med LEGO-mesterbyggeren bliver minifiguren Emmet trukket ind i et vigtigt forsøg på at standse en ond tyran.

The Lego Movie

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel The Lego Movie
Instruktør Chris Miller, Phil Lord, Christopher Miller
Udgivelsesår 2014
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), faldende i Kærlighed(falling in love), venskab(friendship), baseret på legetøj(based on toy), duringcreditsstinger, en del Live handling(part live action), Superman, Batman, kreativitet(creativity), legetøj(toys), forskellige verdener(different worlds), LEGO, LEGO film(lego movie), Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film