IMAX: Hubble

Er en Dokumentar film instrueret af Toni Myers med skuespillerne Leonardo DiCaprio fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

I maj 2009 lancerede besætningen på rumfærgen Atlantis en mission for at lave vitale reparationer og opgraderinger på Hubble rum teleskopet, verdens første rumbaserede optiske teleskop. Et IMAX kamera fangede de fantastisk optagelser af de fem indviklede og krævede rumvandringer, samt nærbilleder af bestræbelserne på at fange det kredsende teleskop med rumfærgens mekaniske arm, og et uventet problem der kunne sabotere hele missionen. Dette betagende materiale med billeder taget under de 20 år Hubble har været vejrs. Gennem avanceret computer visualisering, bliver dens detaljerede data en serie af videnskabeligt realistiske flyvninger, der udfolder sig på skærmen som en guidet tur af universet, gennem tid og rum.

IMAX: Hubble

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Hubble 3D
Instruktør Toni Myers
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director), 3D, plads(space), IMAX, plads shuttle(space shuttle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere