Why Do Fools Fall in Love

Er en Drama film instrueret af Gregory Nava med skuespillerne Pamela Reed, Paul Mazursky, Lela Rochon, Clifton Powell fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Tre kvinder påstår, at de alle har været gift med den berømte sanger Frankie Lymon. Nu efter hans død, mener de alle at have krav på arven efter ham. Det er ikke nogen let nød at knække for advokaten Morris Levy, der har fået samtlige hustruer som klienter. Men måske er det alligevel muligt at bevise hvem af kvinderne, der først blev gift med Frankie og hvem, der elskede ham højest.

Why Do Fools Fall in Love

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Why Do Fools Fall In Love
Instruktør Gregory Nava
Udgivelsesår 2014
Tags musikalske(musical), narkoman(addict), crowd, showbiz, Doo wop, sort sanger(black singer), juridisk Slaget(legal battle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere