Eurotrip

Er en Komedie, Eventyr film instrueret af Alec Berg med skuespillerne Jana Pallaske, Petr Jákl Jr., Scott Mechlowicz, Jacob Pitts fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Da Scott finder ud af, at hans cyberven fra Berlin er en smuk ung kvinde, tager han og hans venner på en rejse gennem Europa.

Eurotrip

Detaljer

Genre Komedie, Eventyr
Originaltitel EuroTrip
Instruktør Alec Berg, Jeff Schaffer, David Mandel
Udgivelsesår 2004
Tags alkohol(alcohol), Køn(sex), Beach, nøgenhed(nudity), høj skole(high school), marihuana(marijuana), Paris, duringcreditsstinger, rejse(travel), Berlin, Europa(europe), Hooligan, eventyr(adventure), dominatrix, østlige Europa(eastern europe), tur(trip), toget ride(train ride), pen Pals, Nudisme(nudism), KoLay, teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film