Kniven er det eneste vidne

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Richard Marquand med skuespillerne Glenn Close, Robert Loggia, Lance Henriksen, Michael Dorn fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Amerikansk thriller om en kvinde, der findes brutalt myrdet i sit hjem og hvis mand og forretningspartner, Jack, tiltalt for mordet. Jack ansætter den dygtige, kvindelige advokat, Teddy Barnes, til at forsvare sig. Men da de to indleder et forhold og hun begynder at tvivle på hans uskyld, havner Teddy i et moralsk dilemma, og hendes liv kommer i fare. Klassisk thrillerdrama instrueret af Richard Marquand ("Nålens øje"). Manuskriptet er skrevet af Joe Eszterhas ("Basic Instinct") og i hovedrollerne ses Jeff Bridges ("Sidste nedtælling"), Glenn Close ("Farligt begær") og Robert Loggia ("Scarface"), - som modtog en Oscar-nominering i kategorien 'Bedste Mandlige Birolle' for sin præstation i filmen.

Kniven er det eneste vidne

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Jagged Edge
Instruktør Richard Marquand
Udgivelsesår 1985
Tags Neo-noir, retten(court), advokat(lawyer), retssalen(courtroom), Beach hus(beach house), bevis(proof), klient(client), arving(heiress)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film