The Amazing Spider-Man 2

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Marc Webb med skuespillerne Robert Newman, Andrew Garfield, Stan Lee, Marton Csokas fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Peter Parker svinger sig endnu en gang rundt mellem skyskraberne for at redde newyorkerne fra superskurke udsendt af det mystiske firma OsCorp.

The Amazing Spider-Man 2

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Amazing Spider-Man 2, The
Instruktør Marc Webb
Udgivelsesår 2014
Tags efterfølger(sequel), 3D, Marvel Comic, baseret på Comic bog(based on comic book), baseret på Comic(based on comic), Sony
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film