Lyst

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Severin Eskeland med skuespillerne Jimmi Salomonsen, Per-Ingvar Tomren, Reinert Horneland, Damian Gallagher fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Krimiforfatteren Lisa Rostorp har isoleret sig i sin lejlighed efter, at hun har været udsat for et slemt overfald. Daglige besøg af sin psykiater, ekstreme mareridt, piller og masser af vin er blevet hende hverdag. En dag får hun tilsendt en video, og det viser sig, at nogen har filmet hende den aften hun blev overfaldet.

Lyst

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Lyst
Instruktør Severin Eskeland
Udgivelsesår 2017
Tags politiet(police), voldtægt(rape), Forfatter(writer), psykiater(psychiatrist), alkoholiske(alcoholic), lejlighed(apartment), grafisk vold(graphic violence), overfald(assault), piller(pills)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere