Tokyo Gore Police

Er en Science fiction, Action film instrueret af Yoshihiro Nishimura med skuespillerne Kotori Narushima, Yoshihiro Nishimura, Takuya Kato, Tomoko Wakui fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Japanese Gore er en genre for sig med highlights som Takashi Miikes 'Ichi the Killer'. Det er ekstremt voldeligt, over the top, og som man næsten kan høre, badet i blod. I sin seneste reinkarnation har goren fundet nyt publikum med endnu vildere splatterexcesser, soft core porno og smukke unge piger på blodig hævntogt. TOKYO GORE POLICE er et klasseeksempel på genren, produceret på et større budget og bedre special-effekter, end de fleste gore-film er forundt. Ruka (Eihi Shiina fra Miikes 'Audition') har smertelige minder om sin politimand-far, der fik hovedet skudt af. For at hævne ham er Ruka selv blevet politikvinde med lang læderjakke og kort nederdel, i en special enhed, der i et futuristisk Japan jagter bizarre cyborgs, kaldet 'ingeniører' for deres evne til at forandre skikkelse i forhold til omgivelserne.

Tokyo Gore Police

Detaljer

Genre Science fiction, Action
Originaltitel Tôkyô zankoku keisatsu
Instruktør Yoshihiro Nishimura
Udgivelsesår 2008
Tags hævn(revenge), blod splatter(blood splatter), Engineering, politiet Chief(police chief), mutant, ingeniør(engineer), hoved sår(head wound), japansk cyberpunk(japanese cyberpunk), skæve betjente(crooked cops), sår til våben(wounds to weapons)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film