Kill Bill - Volume 2

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Quentin Tarantino med skuespillerne Gordon Liu Chia-Hui, Julie Dreyfus, Samuel L. Jackson, Chiaki Kuriyama fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere snigmorder, Black Mamba, er på et bloddryppende hævntogt efter fire år i koma. Hendes dødsliste er linet op, og de to øverst navne er allerede streget. Nu er den enøjede, blonde bombe Elle Driver og den alkoholiserede udsmider Budd de sidste forhindringer inden den ultimative hævn over manden der først skabte hende og senere knuste hende - Bill. En hævn så sød, at hverken giftslanger, haglgeværer eller en levende begravelse kan forpurre den. Men Black Mambas mission er mere skrøbelig end som så, for Bill har et sidste es i ærmet..

Kill Bill - Volume 2

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Kill Bill: Vol. 2
Instruktør Quentin Tarantino
Udgivelsesår 2004
Tags datter(daughter), Brother Brother forholdet(brother brother relationship), aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, swordplay, højre og retfærdighed(right and justice), Rage og hader(rage and hate), mor rolle(mother role), singler(singles), Katana, enkelt(single)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film