Manden fra Mallorca

Er en Action, Thriller film instrueret af Bo Widerberg med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Sven Wollter, Niels Jensen, Rico Rönnbäck fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Da et voldeligt røveri mod et postkontor i Stockholms centrum finder sted midt under julehandlen, synes sagen i første omgang at være brutal, men ligetil. Det viser sig dog hurtigt, at sagen er langt mere kompliceret end først antaget, og betjentene Jarnebring og Johansson kommer på noget af en opgave.

Manden fra Mallorca

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Mannen från Mallorca
Instruktør Bo Widerberg
Udgivelsesår 1984
Tags korruption(corruption), baseret på roman(based on novel), røveri(robbery), undersøgelsen(investigation), bil Chase(car chase), Sverige(sweden), indlæg office(post office), hemmelighed politiet(secret police)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere