Just Wright

Er en Romantik, Sport, Komedie film instrueret af Sanaa Hamri med skuespillerne Lindsay Michelle Nader, James Pickens Jr., Queen Latifah, Phylicia Rashād fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Leslie Wright er en oprigtig og ærlig arbejdsterapeut, som får sin livs opgave at arbejde med NBA-stjernen Scott McKnight. Alt går fint indtil Leslie begynder at falde for Scott, hvilket tvinger hende til at vælge mellem sit drømmejob og kærligheden?

Just Wright

Detaljer

Genre Romantik, Sport, Komedie, Drama
Originaltitel Just Wright (HD)
Instruktør Sanaa Hamri
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere