Blood Money

Er en Thriller film instrueret af Lucky McKee med skuespillerne Ned Bellamy, Willa Fitzgerald, Antonio J Bell, John Cusack fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Efter deres første år på college mødes de gamle venner Jeff, Lynn og Victor igen til den årlige udflugt med sejlads og camping i vildmarken. Imens flygter den kriminelle Miller fra myndighederne i et lille fly. Han springer ud i faldskærm over vildmarken med sit bytte i fire tunge sække, og han lander et sted, pengene et andet. På en flodbred snubler de unge venner over pengene. Gruppen er nu nødt til at stikke af fra Miller, som vil gøre alt for at få fat i den stjålne formue - men snart sætter deres grådighed dem op mod hinanden.

Blood Money

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Blood Money
Instruktør Lucky McKee
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere