The Founder

Er en Drama film instrueret af John Lee Hancock med skuespillerne Patrick Wilson, Griff Furst, Michael Keaton, Laura Dern fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ray Kroc har ikke megen succes som omrejsende sælger af milkshakemiksere i 1950'ernes USA. Men efter et besøg på brødrene McDonalds nye burgerrestaurant i Californien øjner han chancen for storhed. Kroc tager alle midler i brug for at overtale brødrene til at sælge ham deres nyskabende fastfoodkoncept, så han selv kan score kassen på at opbygge en kæmpe franchise af kæderestauranter.

The Founder

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel The Founder
Instruktør John Lee Hancock
Udgivelsesår 2016
Tags biografi(biography), sang(singing), ambition, sælger(salesman), hurtig mad(fast food), 1950s, amerika(america), franquicia
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere