Ruth & Alex

Er en Drama film instrueret af Richard Loncraine med skuespillerne Maddie Corman, Henry Kelemen, Carrie Preston, Jack Dimich fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Diane Keaton og Morgan Freeman spiller hovedrollerne som ægteparret Ruth and Alex, der efter at have boet 40 år i den samme lejlighed i Brooklyn nu overvejer, om det måske er på tide, at se sig om efter et nyt sted. ‘Ruth & Alex’ er fortællingen om gammel kærlighed, der ikke ruster, og med sin hjertevarme skildring af ægteskabets udfordringer lægger den sig op af feel good-komedier som ‘The Best Exotic Marigold Hotel’-filmene og ‘Når du mindst venter det’

Ruth & Alex

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Ruth & Alex
Instruktør Richard Loncraine
Udgivelsesår 2016
Tags nye York(new york), lejlighed(apartment), karakter Navn i titel(character name in title), gift par(married couple), flytning(moving), flytning ud(moving out)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere