Fahrenheit 11/9

Er en Dokumentar film instrueret af Michael Moore med skuespillerne Kim Jong-un, David Hogg, Melania Trump, Stephen K. Bannon fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Dokumentarfilmen ”Fahrenheit 11/9” er instruktøren Michael Moores åndelige efterfølger til ”Fahrenheit 9/11”, der vandt Den Gyldne Palme i Cannes i 2004. Moore går i sin vanlige provokerende stil i flæsket på den aktuelle politiske situation i USA, især præsident Donald Trump og den omdiskuterede våbenlov.

Fahrenheit 11/9

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Fahrenheit 11/9
Instruktør Michael Moore
Udgivelsesår 2018
Tags U.S. formand(u.s. president), vand(water), milliardær(billionaire), Flint Michigan, skole skydning(school shooting), anti trump film
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere