The Shape of Water

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Guillermo del Toro med skuespillerne Brandon McKnight, Michael Stuhlbarg, Wendy Lyon, Marvin Kaye fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

I 1962 er den kolde krig på sit højeste, og staten foretager tophemmelige eksperimenter i et laboratorium under Baltimore. Den ensomme og stumme rengøringsassistent Elisa opdager, at en forunderlig havmand fra Sydamerika holdes fanget i bunkeren. Hun forelsker sig i væsenet, der virker både intelligent og følsomt. Men militæret er kun ude på at torturere og dræbe den unikke skabning.

The Shape of Water

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel The Shape of Water
Instruktør Guillermo del Toro
Udgivelsesår 2017
Tags fange(capture), videnskabsmand(scientist), badekar(bathtub), overnaturlige(supernatural), sjældne sygdomme(orphan), fe fortælling(fairy tale), regeringen(government), kolde krig(cold war), 1960s, Baltimore, laboratorium(laboratory), tegn sprog(sign language), fishman, amfibiekøretøjer væsen(amphibious creature)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere