Complete Unknown

Er en Thriller, Drama film instrueret af Joshua Marston med skuespillerne Tami Swartz, Holly Jian, Chase Hemphill, Erin Darke fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

Tom arbejder i et støvet kontor i New York City. Der er spændinger i forholdet til hans kone, fordi hun har fået en jobmulighed, der kræver, at de begge flytter til den anden ende af landet. Denne aften er der fødselsdagsfest for Tom, og en af gæsterne er den unge kvinde Alice. Hun virker bekendt. Tom mener, han har set hende før, han kan bare ikke huske hvorhenne. Vi - publikum - har også set hende før. Alice, eller hvad hun nu hedder, er nemlig en menneskelig kamæleon, der glider fra den ene personlighed til den næste. Men hvorfor er hun havnet her?

Complete Unknown

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Complete Unknown
Instruktør Joshua Marston
Udgivelsesår 2017
Tags nye identitet(new identity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere