6 Years

Er en Romantik, Drama film instrueret af Hannah Fidell med skuespillerne Molly McMichael, Dana Wheeler-Nicholson, Joshua Leonard, Jason Newman fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

De har været hinandens et og alt siden teenageårene. Hvad sker der nu, hvor de bliver voksne?

6 Years

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel 6 Years
Instruktør Hannah Fidell
Udgivelsesår 2015
Tags forholdet(relationship), kvinde direktør(woman director), forholdet problemer(relationship problems), vold(violence), unge voksen(young adult), kompliceret relationer(complicated relationships)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film