darkman

Er en Action, Fantasy, Thriller film instrueret af Sam Raimi med skuespillerne Liam Neeson, John Landis, Ted Raimi, Larry Drake fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Dr. Peyton Westlake er på nippet til at gøre en banebrydende opdagelse inden for fremstilling af kunstig hud, da den sadistiske Robert G. Durant og hans bande raserer Westlakes laboratorium. Westlake bliver forbrændt til ukendelighed og gennemgår et medicinsk eksperiment, der forandrer ham fuldstændig. Han forsøger at genopbygge sit laboratorium og genoptage forholdet til sin tidligere kæreste Julie. Men den største udfordring ligger inde i ham selv. Han er splittet mellem sin hævntørst og ønsket om at skabe et nyt liv med Julie, og langsomt udvikles Westlakes alter ego - Darkman.

darkman

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Thriller, Krimi
Originaltitel darkman
Instruktør Sam Raimi
Udgivelsesår 1990
Tags elsker (kvinde)(lover (female)), eksperiment(experiment), gangster Boss, maske(mask), brænde(burn), darkman
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film