Operation Chromite

Er en Action, Drama film instrueret af John H. Lee med skuespillerne Sean Dulake, Liam Neeson, Lee Jung-jae, Jung-jae Lee fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Operation Chromite er kodenavnet på den operation General Douglas MacArthur satte i værks mod det besatte Sydkorea i september 1950. Målet var at trænge ind i byen Incheon gennem havnen, der var spækket med miner. I et forsøg på at afsløre, hvor disse miner var placeret, trængte et lille hold af sydkoreansk soldater i forklædning ind i området nogle uger før operationen skulle løbe af stablen. Hvis hovedoperation var håbløs, så var denne lille ekstra mission endnu mere håbløs!

Operation Chromite

Detaljer

Genre Action, Drama
Originaltitel 인천상륙작전
Instruktør John H. Lee
Udgivelsesår 2016
Tags korea, fiktionaliseret historie(fictionalized history), operation \"trudy jackson\", generelle douglas macarthur(general douglas macarthur), operation x-ray, incheon
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere